söndag 5 januari 2014

Juli.

  
Åker till Paris med Marcus, fick resan i 20 års present! Vi gick och gick och gick ännu mer, men oj vad mycket vi såg. Många fina byggnader och många fikor på Starbucks. Såg Notre Dame, Louvren, Eiffeltornet, Triumfbågen m.m
 
Efter två veckors semester börjar jag jobba igen. Det blev mest städning och rensning av avdelningen, då vi var väldigt överbemannade. Hade ca 20 barn på 12 personal... Men det var skönt i för sig och det bästa med förskolan är att man kan vara ute! Förra sommaren var hemsk då jag jobbade inomhus hela sommaren, helt värdelöst när det är sol och varmt ute.


 
Åkte ut till landet, och på landet plockar jag alltid färska bär till min yoghurt. Finns på tomten!

 
Drack cider, åt mat och glass nere på sjökrogen, jättemysigt!

 
Tittar på när allt för hurtiga människor springer musköloppet, som är ett lopp på 5km/1 mil för vuxen, 2,5 km för barn och 800 m för minisar. Sprang alltid musköloppet som liten, sen på senare år har jag inte riktigt sett tjusningen i det hela, samt att jag inte alls varit i närheten av toppform. Jag menar ska man springa inför folk så vill jag ju inte skämma ut mig! Vill ju i alla fall ha en tid på max 26 min.
 
Detta år var det så varmt att brandmännen var på plats och sprutade vatten på alla löparna, det är alltid superhett just under loppet. Det kan ha regnat hela sommaren men är ändå sol och 25 grader varmt under löpdagen...


 
Huddinge boyzen blev bjudna till mitt och Linas Place, sjöängen. Vi grillar, badar, spelar fotboll ( jag tittar på) och bara njuter av sommarnatten.

 
Lunchar med en gammal arbetskamrat från Riksdagen, vi tar sedan en tur i hans apsnygga transformersbil. Dör lite, skit vilken cool bil!!!



 
När jag fortfarande hade semester tog farmor med mig och småkusinerna till skansen. Vi tittade på aporna, klappade orm och spindel(jag tittade fint på när tjejerna klappa the spider), såg söta små kattungar och kaninungar på lill-skansen, jagade iväg störande måsar, åt pannkakor och glass och tittade på en teater. När dagen var slut var alla jättetrötta, om inget annat så var jag och farmor det haha. :)
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar