torsdag 13 december 2012

UG-NärmstaTiden.

 
För ca 2 veckor sedan gjorde vi pepparkakor och pepparkakshus! Jag och några till antog utmaningen att skapa ett pepparkakshus. Vi lyckades väldigt bra tills taket gick sönder... men då kom vi på att laga taket med zoo apor och kristyr. Det är korset ni ser på bilden, haha. Kreativeten flödar :)
 

 
Tro Hopp Kärlek
 
(vart är "hopp" på huset)

 
Första Advent spenderades i kyrkan med bästa UG. Alltså ungdomsgruppen i svenska kyrkans unga i huddinge. Vi hjälpte till med servering, försäljning av fika och lotter. Böcker, bröd och grejer som barngrupperna gjort. Det blev en lyckad dag och allt vi fick  in gick till Cancerfonden, diakonin och SKU.
Detta var då dagens outfit. Såg ut som en servitris. haha



 
IGÅR-Onsdag på UG var det maskerad med temat Prins och Princessa, och vi var alla inbjudna till prins och princess kalas. Jag och min vän L gick som prinsar! Lägger inte ut någon bild på hur stiligavi var, the world wide webb behöver inte ha den bilden...
 
Vi hade bordsplacering och fick till mat prinskorvar och efterrätt princesstårta. Princesstårta som jag för än gång skull kunde äta! Det vita ni ser är inte marsipan utan sockerlag. Gjort på florsocker och ägg. Smakade i pricip bara socker men funkar absolut om man har mandelallergiker på sitt kalas!

 
Väldigt fin tårta, eller hur!? =D

 
Efter maten och fikat var det dansstopp som gällde och sedan fiskdamm. Som ett barnkalas all over again. Vi som klätt ut oss fick även med en present hem som vi inte fick öppna förren julafton. Spännande!
 
När kalaset var slut agerade jag taxi och skjutsade hem H, N och L.
 
Tack Alla prinsar, princessor (och drakar) för ett roligt kalas :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar